perjantai 30. elokuuta 2013

Villikkojen kasvua


Pienten villikkojen suuri elämä

Kyllä, alamme olla ajassa jolloin kuvia saa vain nukkumista pennuista. Ja aina se yksi on jossain paikassa x. Pennut elävät nykyään vapaasti muun perheen keskellä, joskin vanhat mummelimme Inesis sekä Lucie eivät näistä rasavilleistä välitä. No Lucie nyt välillä, innostuu jopa leikkimään, mutta Inesis tarjoaa vain kärkevää kielenkäyttöä ja käpälää.


Onneksi nämä lapsoset osaavat kunnioittaa vanhan rouvan mieltä ja pysyvät poissa hänen tieltään. Meillä käydään hiekkiksellä hienosti, ruokaa menee enemmän kuin uskoisi ja kaikki maistuu. Pennut ovat saaneet erilaisia lihoja, märkäruokia ja Sanabellen Kitten ruokaa sulassa sovussa vaihdellen. Haluan totuttaa nämä syömään mahdollisimman monipuolisesti ja laajasti, uusien omistajien halu ruokinnan suhteen on sitten heidän valittavissaan.

Suosikkiko?


Dora on ominut tämän pienen lilahopean tyttösen omaksi lapsekseen. Sinällään jännä yhteensattuma, tai sitten nämä ovat vain värirasisteja. Tämä lapsi saa hoivaa ja huolta enemmän kuin muut. Mikä on kyllä jännä huomata, koska Dora on ensimmäinen naaras joka ei ole missään vaiheessa purrut viiksiä pennuiltaan, saattaa huutaa koska ON HUKANNUT LAPSENSA! Ja muutenkin touhuaa välillä hassuja. Välillä tuntuu, että myös lapset piiloutuvat emältään - tahallisesti.

Jaa että missä ne kolme muuta olivat kuvanottohetkellä? No babysitterin luona tietenkin! Tai no Onhan hän isoisoisä.


Ja vielä haluan jakaa tiedän kanssanne meidän lapsien leikkimistä...

Hiutaleen jälkikasvut

Terveisin

~Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti