sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syyskuinen näyttelyviikonloppu Helsingin Vuosaaressa

Näyttelyn riemukas yllätys?

Oli kenties kastraattina mukaan lähtenyt Rufus, joka valloitti olemuksellaan monen tuomarin. Tämä rauhallinen ja leppoisa poika vain viihtyi kehässä ja sen kyllä näki. Tosi omistajan mielestä kunto olisi voinut olla hoikempi, mutta eipä tuosta mahasta sanonut kukaan mitään. Näyttelyllisesti lilatäplikäs oci ei ole se parhain, varsinkaan kun puhutaan jo nelivuotiaasta miehestä, jolla turkin pohjaväri on jo syönyt kontrastia. Näin vain on, eikä sille voi mitään, mutta kyllä Rufulla täplät näkyvät, ja luonne on niin upea etten voi enempää kissalta toivoa.


Rufus siis keräsi plakkariin 33 grandipistettä ja tulee luultavasti käymään näyttelyissä nyt sitten sen verran vielä, että saadaan meidän kissalaamme kenties toinen grandi, Grand Premior.

Ja ei. Se EI ole lihava. Ainakaan kukaan tuomari ei mahasta huomauttanut ääneen, kuten eräälle kanssakilpailijalle huomautettiin. Ja kyllä. Rufus on ikuisella dieetillä... :D

Näyttelyissä näyttelyn, vai ihmisten vuoksi?

Totuushan on, että minulla ei ole hirveää halua saada mitään huippunäyttelykissaa. Toki olen aina onnellinen omieni pärjätessä, ja tottakai ruusukkeiden kotiinvienti saa rinnan rottingille ja mielen hyväksi. Mutta totuus on, että minua CFFn kissanäyttelyissä houkuttaavat ihmiset. Se leppoisa ja rento tunnelma ja hyvä fiilis, joka näyttelyn jälkeen jää. Se, että siellä näkee ihmisiä, joita ei muuten tule nähneeksi ja se, että siellä olen tutustunut moniin tuttaviin, ja saanut paljon enemmän irti.



Kissanäyttely on sanana monille hepreaa ja merkitsee valtavia halleja, satoja kissoja pienissä häkeissä. Toki Suomessa on muistettava, että täällä näyttelyitä järjestää kolme eri kissajärjestöä, Kissaliitto, CFA sekä TICA. Itse olen nyt kiinnostunut käymään CFAn lisäksi myös TICAn näyttelyssä, eli kenties siellä jälleen nähdään? Mutta loppujen lopuksi. Kuten jo sanottua, ne ihmiset, se tunnelma. Se minua näyttelyissä kiehtoo.

Katsaus Hiutaleen kissalan mannekiineihin  (rakkailla lapsilla on paaaljon lempinimiä... <3 u="">

Hiutaleen Alma "IKILLYOU" Alatar, sinitäplikäs naaras, om. Suvi Pitkänen

Hiutaleen Elias "PitkätOnPiuhat" Elendil, ruskeatäplikäs kolli, om. Suvi Pitkänen

Dreamtigers Amethyst "Softball" 4 Boliviliki, lilatäplikäs poika, om. Jutta & Juhana Keskinen




Hiutaleen Lasse "MissäMääOon" Lissuin, suklaatäplikäs kolli, om. Jutta & Juhana Keskinen


Hiutaleen Estelle "ThePrinsessa" Elwing, ruskeatäplikäs naaras, om. Kaija Pajala



Kuvista tässä kiitos Suvi Pitkänen, olet vaan ihan paras!

Cheers! Jutta sekä täplikäs silmäpussijengi <3 br="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti