keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tervetuloa uudistettuun blogiimme!

Uudet tuulet puhaltaa

Kissalamme on vuosien saatossa elänyt omaa rauhallista elämäänsä ja hetken jo tuntui siltä, ettei jatkoa Hiutaleille enää tulisi. Sitten tuli Rufus. Sitten Reno. Ja sitten alkoi uusi innostus jatkaa näiden upeiden kissojen kanssa ja niimpä Hiutaleita on nyt levinnyt muutamia ympäri Suomen maata. Näiden pikkuisten myötä olen saanut myös uusia, upeita ystäviä, tutustunut kokonaan uudestaan maailmaan, jonka jo oletin jättäneeni taakseni.

Uusia tuulia edustaa myös USAsta viime syksynä kotiutunut lilahopeatäplikäs Dora, joka on ylpeyteni ja rakkauteni. Ensinnäkin siinä, että lähdin aivan itse, yksin ja n. 20 viikolla raskaana hakemaan vain tätä kissaa USAsta asti. Se oli iso asia minulle, ja iso asia myös kasvatuksellisesti.

Kuvassa Dora pentunsa kanssa.Tällä hetkellä meillä on siitosnaaraina meidän luonamme asuva Dora, sekä sijoituskodeissaan asuvat Terttu sekä Estelle, molemmat omia kasvattejani. Kolleja löytyy kotoa kaksi, Reno sekä Armas ja sijoituskodissa Lasse. Meille on tulossa uusi kolli syksyllä, mutta hänestä lisää myöhemmin.

Hiphurraa, meillä on Grandi!

... Nimittäin Reno. Rakas, muikeansuikea punainen pieni mussukkani valmistui CFAssa Grand Championiksi tänä vuonna. Tämä titteli toi hänelle myös Euroopan Divisioonan voiton Ocicateissa, ja vaikka kilpailu on pienissä piireissä, niin riemuiten me hänen tittelinsa otamme vastaan. Lisäksi Reno on kautta maailman parhaiten pärjännyt kanelitäplikäs ocicat CFAssa.


Kieltämättä vähän haikea on "luopua" tästä näyttelykissasta ja etsiä seuraavaa menestyjää, sillä vaikka toki Reno tulee jatkamaan kastraattiluokissa vielä, niin tulee aika, jolloin hän pääsee ns. eläkkeelle urastaan. Tästä kollista suurimmat kiitokset on suunnattava Boliviliki kissalaan Mari Koskelalle.

En ole kuitenkaan surullinen, sillä Renolta on jäänyt kaunista jälkikasvua, niin Wild'n'Sweet kissalaan kuin minullekin. Hiutaleen Estelle Elwing on uusin siitosnaaraani ja hänen veljensä tulee myös jatkamaan sukuaan ja on erittäin lupaava ruskeatäplikäs kolli.

Tässäpä alkumakua Blogailustamme. Seuraavana pääsette kurkistamaan pentupesäämme, sillä sellainen meillä on. Doran ja Lassen rakkauden lapset, Hiutaleen Einsteinit, syntyivät 5.7.2013 ja siksipä meillä on tulossa pennuntuoksuisia päivityksiä kissakuumeisille.

~Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti